Νέα δρομολόγια από την Sky Express

Η Sky Express προσθέτει τέσσερα νέα δρομολόγια, καθώς από 1η Μαΐου ξεκινά τα δρομολόγια Αθήνα-Αλεξανδρούπολη και Αθήνα-Κεφαλλονιά ενώ από 16 Ιουλίου ξεκινά  τα δρομολόγια Αθήνα-Μυτιλήνη και Αθήνα-Σάμος.

Τα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα μέσω του iHotels.gr, όπου μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας.

Ο στόλος της εταιρείας έχει ήδη μεγαλώσει μέσω δυο νέων ιδιόκτητων αεροσκαφών και θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες, με σκοπό να εξυπηρετηθεί πλήρως το καλοκαιρινό πρόγραμμα που έχει ήδη ανακοινώθει, αυξημένο κατά περίπου 70% σε σχέση με πέρυσι.

Σύμφωνα με τον κ. Χάρη Μπότσαρη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας: «Η Sky Express θα συνεχίσει να διευρύνει την παρουσία της και να ισχυροποιεί την θέση της στην Ελληνική αεροπορική αγορά. Ακούγοντας τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, ενώνουμε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού και του ανταγωνισμού, που έχει ως τελικό ωφελημένο τον επιβάτη καθώς αποκτά περισσότερες επιλογές και καλύτερες υπηρεσίες. Δέσμευση μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στόχος μας να αποτελούμε την Νο1 επιλογή των επιβατών».

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>