Ταξί

Ο οδηγός θα σας περιμένει την καθορισμένη ώρα

Κατά την προετοιμασία ενός ταξιδιού, εκτός από τα αεροπορικά εισιτήρια και την κράτηση διαμονής, πρέπει να φροντίσουμε πώς θα φτάσουμε από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο σε μια άγνωστη χώρα ή περιοχή. Μπορούμε φυσικά να πάρουμε  ταξί ή λεωφορείο κατά την άφιξή μας, με υπαρκτό όμως τον κίνδυνο να πληρώσουμε περισσότερο από το κανονικό και φυσικά να μην βρούμε την απαραίτητη διαδρομή ή ακόμα και να μην βρούμε καθόλου λόγω ώρας άφιξης.

Το ταξίδι μας γίνεται ευκολότερο και πιο ξέγνοιαστο αν κάνουμε κράτηση για την μεταφορά μας εκ των προτέρων. Στην παραπάνω φόρμα επιλέγουμε τη διαδρομή και τον τύπο του αυτοκινήτου, προσθέτουμε τα στοιχεία επικοινωνίας μας και  προπληρώνουμε την αξία της μεταφοράς. Ο οδηγός θα μας περιμένει την καθορισμένη ώρα στο χώρο που ορίσαμε.

Η ιδιωτική μεταφορά έχει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τη μεταφορά ομάδας, χωρίς να είναι πολύ πιο ακριβό από αυτήν, γιατί η πληρωμή μοιράζεται μεταξύ όλων των επιβατών.

Αν επιλέξουμε ιδιωτική μεταφορά.

  • Δεν χρειάζεται να περιμένουμε τους άλλους ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο για την αναχώρηση μας προς τον τόπο διαμονής μας.
  • Δεν χρειάζεται να ταξιδεύουμε “άσκοπα” συνοδεύοντας τους άλλους ταξιδιώτες στα ξενοδοχεία τους. Συχνά χρειάζονται αρκετός χρόνος περιήγησης μεταξύ των ξενοδοχείων.
  • Θα πάμε άμεσα στο ξενοδοχείο μας για να ξεκουραστούμε και τακτοποιηθούμε μετά το ταξίδι.
  • Οι μεταφορά μας είναι προφανώς πιο άνετη από τις μεταφορές σε ομάδες, ειδικά αν ταξιδεύετε με παιδιά ή μια μεγάλη ομάδα.