Τι είναι το iHotels

Το iHotel είναι μια παγκόσμια μετα-μηχανή αναζήτησης ταξιδιών.

Είναι υπηρεσία σύγκρισης τιμών ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων, βοηθώντας τους χρήστες να βρούνε τις καλύτερες ευκαιρίες μεταφοράς και διαμονής σε όλο τον κόσμο .

Συγκρίνει ξενοδοχεία και πτήσεις από όλους τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς ιστότοπους.

Αναζητά τιμές σε όλα τα παγκόσμια ξενοδοχειακά και αεροπορικά συστήματα κρατήσεων με μια απλή αναζήτηση. Η υπηρεσία σας επιτρέπει να δείτε όλες τις τιμές στα συστήματα κράτησης, να συγκρίνετε τις προσφορές και να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς.

Η αποστολή είναι να διευκολύνουμε τον προγραμματισμό του ταξιδιού τόσο για τους ανεξάρτητους όσο και για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες.

Σας προσκαλούμε να χρησιμοποιήσετε το iHotels για το επόμενο ταξίδι σας στην Ελλάδα ή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Πλεονεκτήματα της μηχανής αναζήτησής μας

Με μία απλή αναζήτηση συγκρίνουμε τα κορυφαία συστήματα κράτησης  και 1 038 αεροπορικές εταιρίες, βρίσκοντας άμεσα τις καλύτερες προσφερόμενες τιμές, τη συγκεκριμένη στιγμή, σε προσωρινά καταλύματα και αεροπορικά εισιτήρια.

Εύκολη κράτηση από οποιοδήποτε μέρος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, επιλογή της αγαπημένης σας ιστοσελίδας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Οι βαθμολογίες των ξενοδοχείων προέρχονται από κριτικές στις ιστοσελίδες των συνεργατών μας από πραγματικούς πελάτες.

Πώς λειτουργεί;

Πτήση ή ξενοδοχείο;

Πρώτα, επιλέξτε πτήσεις ή Ξενοδοχεία. Συμπληρώσετε τα πεδία Πόλη ή όνομα ξενοδοχείου, τις ημερομηνίες άφιξης – αναχώρησης και τον αριθμό επισκεπτών για ξενοδοχεία ή τα πεδία από, προς, ημερομηνία αναχώρησης, (ημερομηνία επιστροφής αν θέλετε), αριθμό επιβατών και το είδος της θέσης για αεροπορικά εισιτήρια.

Κράτηση

Θα σας ανακατευθύνουμε στον συνεργάτη που παρέχει την καλύτερη τιμή για εσάς και επιλέξετε, όπου θα κάνετε κράτηση από αυτόν την πτήση ή τη διαμονή σας.

Οι υπηρεσίες μας είναι απολύτως δωρεάν.