Εάν δεν αποδέχεστε τους Όρους και Προϋποθέσεις στο σύνολό τους, τότε πρέπει να μην χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας

Όροι και Προϋποθέσεις
Όροι και προϋποθέσεις χρήσης της υπηρεσίας ανάκτησης πληροφοριών του ihotels, η οποία παρέχει πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες για την κράτηση προσωρινών καταλυμάτων και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.
20/08/2018

Γενικές διατάξεις
Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις (εφεξής οι “Όροι και Προϋποθέσεις”) διέπουν τη χρήση της υπηρεσίας ihotels για την εξεύρεση πληροφοριών σχετικά με την κράτηση προσωρινών καταλυμάτων και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων.

Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, η υπηρεσία ihotels για την εύρεση πληροφοριών σχετικά με την κράτηση προσωρινών καταλυμάτων και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων, (εφεξής η “Υπηρεσία”) αναφέρεται σε λογισμικό που είναι προσβάσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://ihotels.gr. Ο Χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία για να αναζητήσει πληροφορίες για προσωρινά καταλύματα και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται προς πώληση από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών γραφείων, των συστημάτων κράτησης θέσεων ξενοδοχείων, πανδοχείων, ξενώνων, διαμερισμάτων, κλπ. Η Υπηρεσία έχει σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες στην αγορά (κράτηση) των παραπάνω υπηρεσιών. Οι χρήστες που έχουν εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για να παρακολουθήσουν στατιστικές πληροφορίες σχετικά με τις αλλαγές τιμών και να λάβουν προωθητικές προσφορές από τρίτους.

Ο Χρήστης εκφράζει την πλήρη και ανεπιφύλακτη συμφωνία του ότι με τη χρήση της Υπηρεσίας μας. Επίσης ο Χρήστης δηλώνει ότι έχει διαβάσει αυτούς τους Όρους και Προϋποθέσεις και συμφωνεί πλήρως και άνευ όρων με αυτούς. Εάν ο Χρήστης δεν αποδέχεται τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις στο σύνολό τους, τότε πρέπει να απέχει από τη χρήση της Υπηρεσίας.

Οι παρόντες “Όροι και Προϋποθέσεις” και όλες οι σχέσεις που συνδέονται με τη χρήση της Υπηρεσίας υπόκεινται στη νομική δικαιοδοσία της Ελλάδας. Οποιεσδήποτε αξιώσεις ή αγωγές που προκύπτουν από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ή τη χρήση της Υπηρεσίας πρέπει να κατατεθούν και να εξεταστούν από το δικαστήριο της δικαιοδοσίας όπου βρίσκεται ο Κάτοχος της Υπηρεσίας.

Η Πολιτική Απορρήτου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των “Όρων και Προϋποθέσεων”.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό email μας  χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Οι προσωπικές ή ιδιωτικές πληροφορίες που παρέχετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής δεν θα αποκαλυφθούν ή μεταπωληθούν σε τρίτους.

Αυτόματη συλλογή πληροφοριών

Το ihotels αποθηκεύει αυτόματα πληροφορίες που αποστέλλονται από το πρόγραμμα περιήγησης του χρήστη όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν το αίτημα της σελίδας, τη διεύθυνση IP, τον τύπο προγράμματος περιήγησης, τη γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, καθώς και την ημερομηνία και την ώρα όταν φορτώνεται η σελίδα. Κατά την πρόσβαση στην υπηρεσία από μια κινητή συσκευή, αναγνωρίζεται η κινητή συσκευή σας, καθώς και συγκεκριμένες ρυθμίσεις και τα χαρακτηριστικά της. Οι πληροφορίες που συλλέγονται με τον τρόπο αυτό χρησιμοποιείται για την ανάλυση και τη διατήρηση της ποιότητας της υπηρεσίας μας.

Σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες τρίτων

Έχουμε συνδέσεις σε ιστοσελίδες τρίτων που είναι απαραίτητες για την λειτουργία της υπηρεσίας μας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές προστασίας της ιδιωτικότητας σε αυτές τις ιστοσελίδες. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πολιτικές απορρήτου αυτών των ιστοχώρων μπορεί να διαφέρουν από τις δικές μας.

Αλλαγές στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το περιεχόμενο αυτής της δήλωσης μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή, κατά την κρίση μας.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του  ihotels τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Πολιτική χρήσης

Ο κάτοχος της υπηρεσίας παραχωρεί στον χρήστη το μη μεταβιβάσιμο δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας σε όλες τις χώρες του κόσμου για τον επιδιωκόμενο λειτουργικό σκοπό της ιστοσελίδας, όπως ορίζεται στους Όρους και Προϋποθέσεις με μια απλή (μη αποκλειστική) άδεια χωρίς χρέωση.

Ο Χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία μόνο, για να σχηματίσει και να υποβάλει ερωτήματα για την αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με την κράτηση προσωρινών καταλυμάτων ή αγορά εισιτηρίων μέσω του γραφικού περιβάλλοντος εργασίας που παρέχει η Υπηρεσία.

Η Υπηρεσία παρέχει στον Χρήστη τις προσφορές τρίτων σχετικά με τις τιμές των δωματίων (ξενοδοχεία, πανδοχεία, ξενώνες κλπ.) καθώς και αεροπορικών εισιτηρίων, στους προορισμούς και στις ημερομηνίες που καθορίζει ο Χρήστης. Η Υπηρεσία παρέχει επίσης στον Χρήστη υπερσυνδέσεις στις ιστοσελίδες των παρόχων που προσφέρουν τις υπηρεσίες για την αγορά τους από αυτούς.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Λογισμικό της Υπηρεσίας μας, παρέχει στον Χρήστη τη δυνατότητα να υποβάλλει τα δεδομένα που απαιτούνται για την αγορά υπηρεσιών απευθείας στον ιστότοπο του Ιδιοκτήτη Υπηρεσίας και να διαβιβάζει αυτές τις πληροφορίες στο τρίτο μέρος που παρέχει την υπηρεσία για να ολοκληρώσει την κράτηση. Οποιεσδήποτε υπερ-συνδέσεις που παρέχονται από την Υπηρεσία που κατευθύνουν τους χρήστες σε έναν ιστότοπο, προϊόν ή υπηρεσία τρίτου μέρους ή οποιαδήποτε πληροφορία εμπορικού ή μη εμπορικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης της παροχής της ανωτέρω περιγραφείσας λειτουργικότητας, που επιτρέπει στον Χρήστη να υποβάλλει τις πληροφορίες που απαιτούνται για την αγορά υπηρεσιών και η διαβίβαση των πληροφοριών αυτών σε τρίτο παροχέα υπηρεσιών για σκοπούς πλήρους κράτησης, δεν αποτελεί έγκριση ή σύσταση αυτών των προϊόντων (υπηρεσιών, δραστηριοτήτων ή οντοτήτων) από εμάς.

Οι υπηρεσίες (κρατήσεις καταλυμάτων και αγορά εισιτηρίων) αγοράζονται και πληρώνονται στους δικτυακούς τόπους των τρίτων που τις προσφέρουν προς πώληση. Ο Χρήστης αναγνωρίζει και επιβεβαιώνει την κατανόησή του για το γεγονός ότι ο Κύριος της Υπηρεσίας και ο πωλητής αυτών των υπηρεσιών ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ούτε εγγυόμαστε ή είμαστε υπεύθυνοι για την ακρίβεια των πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες τρίτων για την κράτηση προσωρινών καταλυμάτων ή αεροπορικών εισιτηρίων, χρημάτων ή εκτέλεσης συμβάσεων που σχετίζονται τις παραπάνω υπηρεσίες. Ο χρήστης πρέπει να ενημερωθεί από τους πωλητές των υπηρεσιών για τις πολιτικές τους. Οι δικές μας πολιτικές αφορούν ΜΟΝΟ την αναζήτηση για τη διαθεσιμότητα καταλυμάτων και αεροπορικών εισιτηρίων συγκρίνοντας ξενοδοχεία και πτήσεις από ταξιδιωτικούς ιστότοπους τρίτων.

Το iHotels είναι μετα-μηχανή αναζήτησης, το οποίο σημαίνει ότι  δεν συλλέγουμε χρήματα από τους πελάτες

Ο Χρήστης χρησιμοποιεί την Υπηρεσία για να αναζητήσει πληροφορίες για προσωρινά καταλύματα και αγορά αεροπορικών εισιτηρίων που προσφέρονται προς πώληση από τρίτους, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών γραφείων, των συστημάτων κράτησης θέσεων ξενοδοχείων, πανδοχείων, ξενώνων, διαμερισμάτων, κλπ. καθώς και σε περισσότερες από 1.000 αεροπορικές εταιρείες. Η Υπηρεσία έχει σκοπό να διευκολύνει τους χρήστες στην αγορά (κράτηση) των παραπάνω υπηρεσιών και παρέχεται εντελώς δωρεάν στον χρήστη.

Η κράτηση των υπηρεσιών καθώς και η πληρωμή τους, αεροπορικά εισιτήρια και δωμάτια, γίνεται από ιστοσελίδες τρίτων προς εμάς και δεν έχουμε καμιά σχέση με χρηματικά ποσά.

Για να κάνετε ακύρωση ή οποιαδήποτε αλλαγή στην κράτησή σας, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα που κάνατε την κράτηση, όχι σε εμάς, γιατί δεν εμπλεκόμαστε με τις κρατήσεις, παρέχουμε μόνο πληροφορίες για τις ισχύουσες τιμές σε ξενοδοχεία και πτήσεις κατά την στιγμή της αναζήτησης.